سمینار سه روزه غذا و نوشیدنی به میزبانی گروه هتلهای هما در شیراز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی هتلهای هما، این سمینار با حضور دکتر حسنزاده، مدیرعامل گروه هتلهای هما، دکتر شیریان رئیس هیات مدیره، دکتر کیانی، مدیرآموزش و جمعی از مسئولین و مدیران در هتل همای شیراز برگزار شد.
هدف از برگزاری این همایش، ارائه برنامه و استراتژی سال ۱۴۰۰، بررسی نقش منابع انسانی و لزوم افزایش مهارت انسانی، هماهنگی لازم برای یکپارچهسازی منوهای «هما به روال تازه»، ارزیابی نقش و چگونگی بازاریابی در بخش غذا و نوشیدنی و لزوم تغییر در قالب «هما به روال تازه» با اجرای کامل شیوه نامههای بهداشتی و ایمنی پیشگیری کووید ۱۹ بود. سخنرانی آقایان کیانی مدیر اداره آموزش، تحقیق و توسعه گروه هتلهای هما، پروفسور وظیفهدوست، آقای قدیری مشاور مدیر عامل، حاجیحسینی سرپرست هتل هما شیراز، مهبد مولایی، روحالله خدابخش و جلال زواره از اعضای کارگروه «هما به روال تازه»، بخش اصلی همایش بود. در این سمینار سه روزه غذا و نوشیدنی که با برنامهریزی اداره آموزش، تحقیق و توسعه این گروه از هتلها برگزار شد، آموزش موضوعات مختلفی پیرامون هتلداری و افزایش مهارت خدمترسانی به مشتریان از جمله آداب معاشرت و تشریفات، طراحی منوهای جدید، اهمیت رعایت شیوه نامههای بهداشتی و توجه به ایمنی و بهداشت به عنوان اولویت اول گروه هتلهای هما در پاندمی کرونا در دستور کار قرار گرفت.
پنلهای آموزشی و توجیهی به صورت آنلاین و حضوری با شرکت مسئولین و مدیران غذا و نوشیدنی و اساتید حوزه بازاریابی برگزار شد و اساتید حوزه غذا و نوشیدنی، بازاریابی و بهداشت به ایراد سخن پرداختند. در این دورهها اساتیدی همچون دکتر کیانی با موضوع اعتماد به نفس و مدیریت، امیرسعید حاجی حسینی سرپرست هتل هما شیراز با موضوع آداب معاشرت و اتیکت، دکتر وظیفهدوست با موضوع بازاریابی غذا و نوشیدنی، خانم دکتر مهدخت حاجی حسینی متخصص و کارشناس ارشد امور تغذیه با موضوع اهمیت ارزش غذایی در بخش غذا و نوشیدنی و سرکار خانم وصولی پور با موضوع شیوه نامههای بهداشتی هتلهای هما در بخش غدا و نوشیدنی، پنلهای تخصصی را برگزار کردند. رونمایی از جدیدترین نسخه شیوهنامه بهداشتی و ایمنی پیشگیری از کووید ۱۹ گروه هتلهای هما با عنوان «هما به روال تازه(Homa New Normal) » که توسط بخش آموزش گروه هتلهای هما به سرپرستی دکتر کیانی تدوین شده، از دیگر بخشهای این همایش سه روزه بود. گفتنی است کارگاههای آموزشی، سمینار مدیران غذا و نوشیدنی گروه هتل های هما از ۱۶ تا ۱۸ اسفند ۹۹ در هتل هما شیراز برپا شدند.
استفاده از خبر با ذکر منبع بلامانع است